Osuuskunta Partum on vuonna 2017 perustettu turkulainen osuuskunta, joka koostuu toista vuottaan Turun ammattikorkeakoulussa liiketaloutta opiskelevista opiskelijoista. Osuuskuntatoiminta on paljon kehuja saaneen BisnesAkatemia-konseptin tapa avata nuorille yrittäjyydestä ja tiimiyrittämisestä kiinnostuneille ovet bisnesmaailmaan. BisnesAkatemiassa perinteisestä lukujärjestyksestä on luovuttu, ja oppimisprosessissa ovat mukana myös ulkoiset asiakkaat. Opinnot suoritetaan pienryhmissä eli opiskelijoiden itsensä perustamissa tiimiyrityksissä.

Partumin jäseninä toimii 16 energistä opiskelijaa, joiden kiinnostuksen kohteita ja jo olemassa olevaa osaamista on kanavoitu alusta lähtien niin, että jokainen saa toimia tehtävässä, josta itse nauttii. Tämä mahdollistaa omien resurssien tehokkaan käytön mitä erilaisimmissa projekteissa tuoden myös monta eri näkökulmaa ratkaisua tai toteutusta suunniteltaessa.

Älä siis pelkää esittää mitä villeimpiäkin ideoita – meiltä löytyy todennäköisesti joku ketä nappaa ideastasi kopin!

ROHKEUS

Tahdomme kokeilla uutta, emmekä pelkää epäonnistumisia. Uskaltaminen ja myös epämukavuusalueelle astuminen ovat näkyvässä roolissa jokapäiväisessä tekemisessämme ja tärkeitä elementtejä päivittäisessä oppimisessa.

ENERGISYYS

Kun tartumme johonkin, tartumme siihen lujaa ja energisellä otteella. Partum pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun tekemiseen.